Polarlys: Målselvfossen Feriesenter
25.-26. mars 2011



Helgas danseweekend med Polarlys og CC Riders var startskuddet for en ny sesong på Målselvfossen Feriesenter.

Publikum strømmet på selv om det var stor rasfare, stengte veier og dårlig vær, noe som igjen viser at Målselvfossen er en av nord-Norges mest populære møteplass for de fest og danseglade. Og begge orkestrene gjorde sitt ytterste for å skape stor stemning blant de fremmøtte, som raskt fylte opp dansegulvet.

I 2011 skal Målselvfossen Feriesenter satse som aldri før, og det med bla. stor countryfest førstkommende fredag med selveste Frøya på plakaten. Høydepunktene vil komme som perler på en snor fremover, med artister og band i toppklassen fra både Norge og Sverige. Her kan nevnes Åsmund Åmli Band, KM Myrland, Gluntan, spellemansprisnominerte Sogns, Rainbow og flere av Sveriges mest populære danseband , som alle i løpet av 2011 vil spille opp til dans på denne populære danseplassen.

For oss i Polarlys går det nå slag i slag med spillejobber fremover. På fredag spiller vi sammen med Frøya på Målselvfossens countryshow. På lørdag spiller vi i Øksneshallen under den store country og dansefesten, sammen med Frøya og det lokale bandet Titteless Band. 9. april går veien nordover og til Fjellkystens vårgalla i Lavangen i Troms. Der skal vi spille sammen med dansebandet Saturn fra Alta.

Vi gleder oss til å gå en travel vår i møte, med spillinger rundt om i hele nord-Norge.

Følg oss og sjekk hvor vi skal spille på www.dbpolarlys.com

Mvh
Polarlys