Polarlys på tidenes Jonsokfestival på Løno i Voss
24. og 25. juni 2011



Vi ankom Voss på fredag formiddag, etter at våre gode kollegaer og venner i Aristocats hadde hentet oss med sin nye bandbuss på flyplassen i Bergen. Og det ventet oss en fantastisk mottakelse av arrangør Brit Løno og hennes servicevennlige festivalteam på Løno.

På fredag spilte vi sammen med bla. Moonshine og Staut , og det store flotte partyteltet og låven fyltes raskt opp med feststemte folk. Det ble satt ny publikumsrekord denne dagen, så stemninga var upåklagelig .

På lørdag ble vi hentet av en hvit limousin ved hotellet i Voss, og ble deretter kjørt opp til Løno. På Løno tok arrangør Brit i mot oss med nylaget mjød og bad opp til stor smalahovudfest med fullsatt telt, før vi inntok scenen. Polarlysgutta som nok aldri tidligere hadde smakt smalahovud, spiste godt av den velsmakende og tradisjonsrike maten, som Løno er viden kjent for. Vi og Aristocats delte storscenen på lørdag,og det store flotte dansegulvet kom godt med når det også denne kvelden ble fult hus.

Jonsokfestivalen på Løno i Voss ble en stor og minnerik opplevelse for oss i Polarlys. Sjelden har vi opplevd en arrangør som har stelt så godt med oss musikere, under absolutt hele oppholdet. Og når man i tilegg får så mange positive tilbakemeldinger fra publikum for det vi leverte på scenen, så er det ikke uten grunn at Jonsokfestivalen på Løno er en av våre hyggeliste spilleopplevelser.

Vi takker Brit Løno for oppdraget, takker gutta i Aristocats for transport og lån av utstyr, og ikke minst en stor takk til det fantastiske publikummet fra fjern og nær. Nå tar vi en etterlengta sommerferie til siste helga i juli. Da tar Polarlysbussen turen til festivalen i Tjøtta på helgeland, og første helga i august spiller vi 2 dager under nord-norsk dansebandfestival i Målselv.

Vi ønsker alle en solfylt og trivelig sommer !

Med vennlig hilsen
Polarlys

Følg oss og sjekk hvor vi skal spille på www.dbpolarlys.com