TYLDA-DAGENE 2001- med avslutning STARDALEN!  
 
I år som i fjor, og som "alle" tidligere år for den del, inviterte direktør Tylden og hans folk til festlig lag på Tylda-gården i Sogndal! Tilstrømningen av gjester var i år som alle tidligere år upåklagelig! Sånn ca. 30-40 personer var innom gården de dagene gildet varte!

Som i fjor har vi også i år laget en liten bildekavalkade. Så følg med! Her dukker de opp i tur og orden. (Klikk på understrekede ord for å få fram bildene.)

Som en naturlig start på kavalkaden besøker vi vertinne Ingeborg!
Her i de mest naturlige omgivelse, siden god mat og drikke slett ikke er mangelvare disse dagene heller! Kilovis med fersk laks og perfekt tilbehør gjør livet urovekkende vellykket!

Sjefen og sekretessen , bedre kjent som Audun og Anne, er til en forandring enige ser det ut til. Tylden kan virke noe i tvil, men den lar vi komme tiltalte tilgode. Kan endog være fotografen han er i tvil om, og det skjønner vi bedre.

Et av de mer seriøse tiltakene disse dagene er samling av
karfolk ved bekken. Et par av det annet kjønn forsøkte ved flere anledninger å bryte rekken av staute karer, men måtte til slutt inse at det var nyttesløst. (Blandt kara finnes en blanding av en rekke lokale så vel som tilreisende venner. Sjekk nøye, og du vil finne Per Sveinson på plass igjen! DET var lenge siden sist!

Blandt gjestene finner vi i år som i fjor våre hyggelige venner fra Kristiansand,
Ingrid og Harald. Som i fjor ankom de i sin Toyota Cab. og ville soleklart gått av med premie for flest kjørte mil!

Mari og Truls gjentok også suksessen fra i fjor, og stilte opp igjen! Hva disse ungommene får ut av en sånn tur, kan jo være en gåte for noen.. Sove til kl. 1230 på dagen i friskluft gir jo energi, da! Hyggelig å  være i lag med dem er det i alle fall! Mari, som selvsagt er Auduns datter, reddet sin far fra total tørke når det gjelder hans kjente spillegalskap. Og Truls tro støttende til!

En annen som tro støttende til (ref. spillegalskap) var Thor-Rune!
Her sees han i hyggelig samtale med komponist-ekteparet Kirsti og Jan Rolv Loftesnes. Som sikkert mange vet, flittige leverandører av melodier og tekster til bl.a. Olav Stedje.

Olav ja, han var visst spesielt tørst denne kvelden! (Bemerk også vakker natur!) Selv om Olav var tørst, så beholdt han humøret helt til slutt! (Her er det mulig at fotografen begynte å bli noe omtåket..)

Spesielt morsomt var det å ha Gunnar Stedje på plass igjen! Flust med ideer og historier, og atpåtil Procol Harum-fan og spesialist! (
Her i alvorlig prat med fetter Olav over en Cola.)

Bare for at du skal få et lite oversiktsbilde:
Her deler av langbordet!

Dagen etter var alle enige om at det hadde vært nok et supert gilde på Tylda! Og som vanlig, på lørdag formiddag på vei til Stardalen, stoppet vi og brunchet på Berge rasteplass på Fjærlandet! Her nyter
Torunn, Thor-Rune og Ingeborg et vel fortjent måltid.

Neste stopp
Stardalen  og Marith og Olav. Her stod det helgrillet smågris på menyen! (Det eneste bildet av Marith tatt med dette kamera, her med ryggen til!!) Halvard følger nøye med!

Ingeborg fikk en etterlengtet
behandling av mr. Tylden. Men hjelp! Feil Tylden! Øyvind til fornavn! (Det kan tilføyes at Audun gudskjelov ikke var tilstede når bildet ble tatt...)

Øyvind hadde med seg familien også, og Halvard ville helt klart fått premie for yngste deltager!
Her i farta med flunkende nytt helikopter. Beundrende tilskuere er hans søster Lina samt Gunvor fra Førde, som er en av mange faste deltagere ved dette glimrende lag!

Et par foto fra bordet: Først
Jakob (til høyre), kjentmann og nabo i Strardalen, i samtale med Terje fra sør. Skulle ikke forundre oss mye om samtalen dreide seg om jakt før fotografen brøt inn..? Terje har forresten interesser utover det å jakte: Han forsyner oss med selvfisket fersk ørrett til frokost under hele Tylda-gildet! (Helt til venstre i bildet skimtes Terjes kone Anne-Mette.)

Så avslutter vi Stardalen-eventyret i år med et bilde fra
damenes hjørne, takker for i år, og planlegger allerede det neste!