Bíaz

Hør Biaz her!

[baiez]

Hold døtrene innelåst!
Nå kommer B
íaz!

Lars Berg

Tøffere enn toget - født til å være frontfigur - en rå gitarist, og ennå råere vokalist.

Einar Bergem
En sirkusartist av en bassgitarist som gjør unevnelige ting med bassen sin.

Alf Magne Hillestad
Et rytmefenomen av de sjeldne. Hans hissende rytmer kan virke hynotisernde på svake sjeler.

Til sammen utgjør de Bíaz - et av de friskeste pust på den norske rock-scenen på lenge, lenge. Med røtter på Lillehammer, Årdal og i Oslo, men med sine musikalske røtter godt plantet i Liverpool, Chelsea og Santa Monica, utgjør de en kakafoni av spenstig vellyd som kler Norge veldig godt akkurat nå.

Bíaz presenterer i disse dager sitt første CD-album. Produsert av Anders Elverhøy, og det aller første album utgitt på etiketten REVOLVER MUSIC.
Labelen har en marketingavtale med Tylden & Co., og distribueres gjennom Tyldens kanaler Bare Bra Musikk/Diskos Distribusjon.

Revolver Music har også vakt oppsikt i den svenske platebransjen; deres første album slippes løs på Söta Bror - for ikke å snakke om Systrar - rett over nyttår i 2002. Det planlegges i denne forbindelse en større Sverigeturné.

Men nå er det NORGE det gjelder. Bíaz har tenkt seg høyt og lavt i hjemlandet i de tre siste månedene i år, så viltre jenter (og noen gutter og, skulle vi tro) bør passes ekstra godt på når Biaz kommer til by'n.

Mer info om Bíaz på www.revolvermusic.no

Management: Leif H. Frisvold, tlf. 40001208, leif@consept.no