elle melle samlet på én CD
    Anmeldelser!!  
Diskografi Pressebilder Hjemmeside
     
     
   
  Det finnes fremdeles folk som ikke helt har fått med seg hvem elle melle er, selv i media (…er det ikke en av disse evindelige studentgruppene?) Men hvis vi nynner på "Frokost På Kafé" eller "Ikkje Vekk Meg Når Du Går" går det et lys opp for de fleste. Så det er DEM???! Som er så bra?!

Vi våger påstanden at elle melle er et av de sløyeste pop-bandene Norge kan vise opp i dag. De er helt uten konkurranse her hjemme - hvilke andre norske pop-band fremstår som en akustisk utgave av et latino-preget Steely Dan? Med meningsfylte tekster på rogalandsk?

Odd Erik Ognedal (opprinnelig fra Egersund), Svein Olav Hyttebakk (røtter på Karmøy) og Jon Konrad Strøm (poste restante Eidsvoll) utgjør stammen i elle melle. Med litt varierende kompbakgrunn i form av bass & trommer, låter de faktisk like vakkert live som på plate.

Tylden & Co. har, i samarbeid med gruppens tidligere plateselskap (Kirkelig Kulturverksted) funnet ut at markedet nå er modent for en best of-samling: "Frokost På Kafé". Man tager tretten av gruppens beste låter og remastrer dem etter alle kunstens regler, og plusser på med to flunkende nye. Vips: En av de mest hørbare norske CD'ene man har hørt på lenge. elle melle smyger seg inn i øregangene til folk og gjør et ytterst behagelig inntrykk.

Som det sømmer seg en ordentlig best of-plate, vil også denne bli gjenstand for massiv markedsføring via TV og greier.

Vi tror Det Norske Folk vil bli storlig forbauset over at Furet Værbitt faktisk rår over et band som låter SÅ internasjonalt at det faktisk er en liten merkverdighet at de synger på norsk. Ja, ikke bare på norsk, men på klingende rogalandsdialekt.

Så til dem som bare skal kjøpe en CD i vår: Her er'n. Og til alle oss andre, som har et litt mer lidenskapelig forhold til musikk: Dette er en kostelig gave som bare vokser seg større og større og som du til slutt ikke kan få ut av hode og hjerte, uansett hva du gjør.

elle melles hjemmeside:
www.tylden.no/ellemelle

Tylden & Co. AS
Tlf. 22221160
www.tylden.no
E-post: post@tylden.no