Til Tyldens åpningsside. Roar Engelberg og
Stein-Erik Olsen møtes,
og søt musikk oppstår!
Felles hjemmeside her.
Se detaljene her.
Pressebilder FLØYELSTONER Gammel hjemmeside

"Fløyelstoner" er tittelen på en liten juvel av en CD-plate som burde finne sin rettmessige plass i tallrike norske platesamlinger.

Det er to musikalske énere innenfor hvert sitt felt som møtes her: Panfløytisten Roar Engelberg - Norges desiderte nestor på dette sjeldne, men vakre instrumentet, og den ubestridte mester på akustisk gitar, Stein-Erik Olsen, som setter hverandre stevne.

Det er ikke første gang de to herrene samarbeider, verken på plate eller på scene, men det er første gang de jobber sammen om et lettere repertoar, med utelukkende melodier som er kjente og kjære for nær sagt enhver.

Fra John Williams til Evert Taube, fra George Gershwin til Ole Bull, og fra Eric Satie til Fritz Kreisler - sprangene er kanskje store, men alle har det til felles at de har skapt melodier som i dag kan betegnes som folkeeie.

Vi har i stor grad satt sammen repertoaret på denne platen etter en slags Ti-i-skuddet-avstemming etter konserter vi har avholdt i mange år, forteller de to kunstnerne. Dette gjelder både felles konserter og opptredener de har hatt alene eller i andre sammenhenger.

15 vakre musikalske intermezzoer samlet på én CD, egnet til sjelens vederkvegelse og ørets lyst.

Denne platen burde vært tilgjengelig på blå resept! mente en journalist som begeistret fikk høre et forhåndseksemplar. Den kan aktivt brukes som erstatning for en rekke beroligende midler som ordineres av legestanden i dag, og har i tillegg den fordelen at den overhodet ingen bieffekter har.

"Fløyelstoner" er innspilt i Fana Kirke, og er nennsomt produsert av Jan Hovden for Tylden & Co.


Tylden & Co. AS tlf 22221160 fax 22221165 e-mail
post@tylden.no

www.tylden.no