ZOO anno 2003
EVIG UNG(E)!
Diskografi Pressebilder Før og nå!
Egen hjemmeside! Presseskriv anno 2003 Rapporteres i god form!

Her følger presseskrivet fra selskapet i anledning
samleplaten "Evig ung" - utgitt i 2000.


Du husker åttitallet? Høy sigar- og champagnefaktor, king size skulderputer, Dynastiet, hockeysveis og høy lånerente, Bobbysocks, disco og glamrock?

Og Zoo.

Som leverte den ene slageren etter den andre. Og dersom du trenger å få frisket opp hukommelsen (eller ikke var helt ferdig med legoklossene) tillater vi oss å nevne:

Vent, ikkje lægg på - Linemor - Evig ung - Si det - Du e'kje her

Til sammen 200.000 solgte enheter, trofeer i alle edelmetaller,uker og måneder på norsktoppen og en stor og begeistret tilhengerskare som etter 15 år har fått oppfylt sin drøm om at de gamle helter skulle komme sammen igjen.

For det gjør de: I løpet av våren 2000 har de hatt konserter med stormende suksess, og flere kommer i løpet av året. De sier selv: "Vi trengte noen års pause for å skjønne hvor mye moro vi egentlig hadde sammen".

Ketil Stokkan (gitar, vokal)
Sverri Dahl (tangenter, vokal)
Erling Andersen (bass, vokal)
Rudi Høyness (trommer, vokal)
Trond Nyrud (fløyte, saxofoner)
er den klassiske Zoo-besetningen.

Denne samleplaten er et utvalg av de aller mest etterspurte låtene fra gruppas i alt 6 utgivelser, hittil kun tilgjengelige på vinyl.

Bortsett fra Guilty (Georg Keller) er innspillingene produsert av Ketil Stokkan og Sverri Dahl, post-produksjon og mastering ved Ola Johansen, Masterhuset.

Senere vil de originale albumene komme på CD i tur og orden, trolig med bonusspor, i denne omgang ønsker vi gutta velkommen tilbake med Evig ung.

For nærmere opplysninger, intervjuavtaler etc.:

Tlf.: 23 40 10 00 Fax: 23 40 10 01 audun@tylden.no

Pressefoto finnes på våre hjemmesider: www.tylden.no

Vennlig hilsen

Tylden & Co