Dænsebændet og Anne Nørdsti Band
Storås Dansefestival, Storås
15. juni 2012
For andre år på rad var det duket opp for festival på idyllplassen, Storås. Undertegnede trivdes meget godt der oppe, i mitt første besøk. Flott natur, flott vær og glimrende musikk var stikkordene.

Anne Nørdsti Band og Dænsebændet stod på plakaten, samt Ole Ingvars, et lokalt band fra Trøndelag. Det var stor stemning blant de frammøtte, hele 1100 - 1200 i tallet!

På dansegulvet var det ingen ledig plass når Dænsebændet dro igang som første hovedband, folk var med fra første låt. Anne Nørdsti kom på en time etter, og fikke folk med på allsang, mens resten danset og koste seg. Ikke tegn til bråk og fyll, noe som primus motor "festivalgeneral" Gunnar Sørløkk var meget tilfreds med.

Lørdagen var det Sogns og Steinar Engelbrektson sin tur og spille for den flotte festivalen. Begge bandene gjorde meget bra figur og lyden var helt topp.

Det ble lagt ut lapper hvor publikum kunne komme med sine ønsker om hvilke band de ønsker seg til neste år. Da gjenstår det å hvem som står på scenen i (sansynligvis) juni mnd 2013.

(Lørdagen var det Sogns og Steinar Engelbrektson sin tur til å spille på den flotte festivalen. Det ryktes at også denne kvelden ble svært vellykket.)

Tekst og foto: Monica Kvernes