Ole Ivars og Polarlys
Dans i Karlsøy
11.09.2009


Polarlys og Ole Ivars på dans i vakre Karlsøy.

På Karlsøy like utenfor Tromsø ble det i helga for første gang arrangert ”Dans i Karsløy” Det hele startet opp på fredag med det lokale bandet ”Artic”, der selveste arrangøren Jan Johansen stod som vokalist. Bandet som nettopp har startet opp igjen imponerte stort. Polarlys var neste band på scenen, og dansen gikk til de sene nattetimer i et fantastisk høstvær.

På lørdag startet dagen for Polarlys og Ole Ivars med en minnerik båttur, der Nordnorge viste seg fram fra sin vakreste side. Med på turen var også representanter fra De Danseglade og NRK. Og det ble servert ferske reker, deilig drikke og gode historier, som endte opp med nordnorsk visesang fremført av Polarlys sin Kurt Henning.

På kvelden fyltes det store teltet opp til randen med danseglade, som hygget seg med musikk med selveste Ole Ivars og Polarlys. Begge bandene takket Jan Johansen og hans kone Vigdis fra scenen for et fantastisk arrangement, og Ole Ivars Tore Halvorsen presiserte at det var en stor opplevelse å besøke denne idylliske plassen ,og ikke minst få spille for et så entusiastisk og flott publikum. Kvelden ble avsluttet med at Ole Ivars inviterte gutta i Polarlys opp på scenen, der de sammen fremførte melodien ”Jag trodde englarna fans”, og allsangen ruvet utover teltet i de sene nattetimer. Gledelig er det at arrangementet ble utsolgt og at arrangøren allerede nå er i gang med planleggingen til neste års ”Dans i Karlsøy”.

Ole Ivars og Polarlys vil snart igjen dele samme scene, og det i oktober på Meyergården hotell i Mo i Rana og i november på Hurtigrutens Hus på Stokmarknes.