Ole Ivars, Polarlys og Chatrin
Meyergården Hotell, Mo i Rana
08.-09.10.2010


Med snart plateaktuelle Ole Ivars øverst på plakaten var det duket for årets store begivenhet for de danseglade i Mo på legendariske Meyergården Hotell.

Polarlys startet det hele på fredagen, etterfulgt av Ole Ivars, som for første gang presenterte sitt nye "Ønskebrønn-prosjekt" for de mange fremmøtte.
Her hadde publikum på forhånd sendt inn sitt ønske, om å få høre en av Ole Ivars mange slagere i løpet av kvelden.
Ole Ivars overrasket de som fikk sitt ønske oppfylt, med å gi dem en "Ole Ivars" bok.

Chatrin som endelig var tilbake på hjemmebane, ble mottatt med ellevill applaus når hun entret scenen. Og når hun sammen med Polarlys sin Jan "Putte" Teigen fremførte megahitten "Need you now", så steg stemningen til taket på vakre Meyergården.

Polarlys spilte for første gang i Mo, og guttas plateaktuelle melodier presentert med smittende smil og godt humør, fylte raskt opp dansegulvet.

Ole Ivars fremførte mange av deres nye melodier fra deres kommende album, og responsen var overveldende fra publikum. Det er bare fantastisk å se og høre at William Kristoffersen og Ole Ivars, nok en gang kommer til å lykkes med å skape enda flere dansebandslagere.

Arrangementet ble avsluttet med alle artistene på samme scene, der de fremførte Ole Ivars største slager "Jag trodde änglarna fanns"

Alle artistene takker publikum, Meyergården og deres svært blide og serviceinnstilte medarbeider, for ei minnerik helg.
Og om en måned,kan du igjen oppleve Ole Ivars, Polarlys og Chatrin under Hurtigrutens Hus julegallaweekend på Stokmarknes i Vesterålen.

Hilsen Rino, Polarlys