Anne Nørdsti og Vagabond
Letohallen, Dal
16.10.2010


Undertegnede ankom hallen ca.kl 19.30 og da var det ca. 400 personer tilstede. Totalt i løpet av kvelden var det ca. 1000 publikummere som møtte opp på denne lørdagens dansegalla i Letohallen.
Hallen var pent pyntet med hvite duker på bordene og med telys som skapte en fin og trivelig stemning, til og med planter var plassert ut langs gjerdene som var satt opp rundt det store dansegulvet.
Det var Anne Nørdsti som åpnet dansegallaen kl.20.00 og så gikk det nonstop fram til kl.01.30. Dansegulvet var fullt av danseglade fra første tone og godt besatt hele kvelden. De som hadde møtt frem storkoste seg, og var med og sang. Mange fans av begge band samlet seg også foran senen slik att dette ble en topp dansegalla.

Både Anne Nørdsti og Vagabond viste seg fra sine beste sider, og leverte topp underholdning fra senen. Lars Espen Skogvold i Vagabond fikk også overrekt blomster fra gutta i bandet,da hann fylte år søndag den 17.oktober. Vagabond hadde også med seg en ny mann på keyboard: Thomas Bråten, som skal være med og være mer fremtredende på senen da Per Erik Gjedtjernet vil ta fri fra bandet i ca. ett års tid grunnet hans arbeidssituasjon.

Så undertegnede roser arrangsøren for en fin dansegalla, en fin pyntet hall, et meget bra vakthold og gir terningkast seks(full pott) for en velykket dansegalla.
Her kommer det bilder fra gallaen.

Tekst/Foto: Arnfinn Borge