Bergens Tidende 30.09.03

Plateanmeldelse av Olav Gorseth
Ujevn minnebok for arrangørene.

Les anmeldelsen


Aftenposten 30.09.03

Plateanmeldelse av Knut Utler
Brukbar vri på Waits.

Les anmeldelsen


trondheimpuls.no 23.09.03

Waits som korsang
Mange prøver seg på Tom Waits. Hell Blues Choir lykkes bedre enn mange andre med sine røffe korversjoner av hans klassikere. Hell Blues Choir: GREETINGS FROM HELL - The Tom Waits Songbook.

Les hele anmeldelsen


Adresseavisen 12.09.03

Det er neppe tilfeldig at en så utradisjonell musiker som Waits blir tilegnet et helt show på et relativt lite sted som Stjørdal. Norge er nemlig ett av de få landene i verden hvor Waits har toppet albumlistene. Og et jublende tilfreds publikum visste å sette pris på musikken de fikk servert, som spant fra Waits albumdebut «Closing Time» fra 1973 via hans musikalske gjenfødsel på «Swordfishtrombones» (1983) fram til fjorårets «Alice». Alf Arntsens solovokal på hiten «Martha» fremsto for mange som et åpenbart høydepunkt under konserten, på lik linje med Torill Grøttes tolkning av «Jersey Girl».

Les hele artikkelenAdresseavisen 12.09.03

Imponert ambassadør

Noe av det mest oppløftende jeg noensinne har hørt, var Jon Lords overveldende respons på Hell Blues Kor sin åpningskonsert. Respekten var gjensidig, Deep Purples tidligere keyboardspiller ble i går kveld utnevnt til The Ambassador of Hell 2003.

- Den konserten vi nettopp hørte er en påminnelse til meg om hvorfor jeg driver med musikk - å røre folk. Og er ikke Tom Waits litt av en låtskriver? spurte han retorisk.

Les hele artikkelen  


Trønder-Avisa 12.09.03

Magisk festivalåpning

Hell Blues Choir skapte magi av de sjeldne under åpninga av festivalen i går kveld.

Les hele artikkelen