POLARLYS debuterte på
Målselvfossen Feriesenter lørdag 18 juli.


Det ble en fantastisk kveld for gutta i orkesteret og det fulltallige publikummet. Tross noen små premierenerver leverte orkesteret den ene etter den andre smakebiten fra sin kommende debutplate, til stor applaus og begeistring fra alle de fremmøtte.

Det å se at dansegulvet fylles opp til randen, når man for første gang spiller sine egne og ferske melodier, gleder orkesteret stort. Og det kom mange rosende tilbakemeldinger om at alle låtene var med en drivende og svært dansbar takt.

Og med frontfigurens Arnfinn Johansen flotte og særegne stemmeprakt, supplert med flere låter som også Jan ”Putte” Teigen, Steinar og Tor Sigurd sang, viste dette virkelig orkesterets spennende variasjon og høye kvalitet på vokalsiden.

De fem guttene i Polarlys måtte innrømme at de aldri tidligere i sin karriere har opplevd så mange lovord og gode tilbakemeldinger fra publikum etter en opptreden. Så dette gav virkelig stor selvtillit og tro på fremtiden for orkesteret.

Takk til arrangøren og alle de fremmøtte for en uforglemmelig og en meget trivelig kveld!

POLARLYS kan man legge seg på minne først som sist, da dere garantert vil få se og høre masse spennende fra dem fremover.

Gled dere til fortsettelsen!