Polarlys
Værøy 5. desember 2009


Etter en lang reise gjennom Lofoten og en fergetur, kom gutta i Polarlys endelig fram til idylliske Værøy. Arrangøren og Lofotens store countrylegende - Pål Arnesen - gav gutta en fantastisk mottakelse. Fredag fikk lokalbefolkningen en aldri så liten overraskelse, da det ble fremført akkustiske versjoner av Polarlys rikholdige reportoar på et av øyas treffsted. Verten skaffet til veie to kassegitarer og allsangen ljomet til den lyse morgen, som en forsmak på hva lørdagen skulle bringe.

Det var 2 år siden sist at Festlokalet på Verøy hadde hatt åpent, så forventningene var skyhøye til kveldens arrangement. Lokalet ble raskt fylt opp til randen, da dørene endelig åpnet og Polarlys slo an tonen. Og den gode stemningen og humøret til publikum, gjorde kvelden til en stor opplevelse for orkesteret. De nye melodiene fikk en fantastisk mottagelse, noe som lover bra for det forestående debut-albumet til Polarlys! Det hele toppet seg, da Pål Arnesen entret scenen og sang Garth Brooks “If tomorrow never comes” sammen med Polarlys.

Polarlys takker publikum og arrangøren for den varme mottakelsen og den fantastiske responsen, og gleder seg stort til å besøke vakre Værøy igjen.