Polarlys
Tjeldsund 11. desember og
Målselv 12. desember 2009


Polarlys avsluttet sitt eventyrlige debut-år i Tjeldsund og Målselv. ”Hei hå, nå er det snart jul igjen”, sang gutta i Polarlys, da de i helga slo an tonen i Tjeldsundhallen på fredag og på Målselvfossen Feriesenter lørdag. Mange hadde tatt turen for å få med seg Polarlys, før gutta tar juleferie og går i platestudio igjen, der de skal fullføre innspillingen av sitt kommende album. Fredagen startet i Tjeldsundhallen med deilig julemat, før Polarlys entret scenen og spilte opp til dans. Dansegulvet ble raskt fyllt, da gutta serverte den ene godbiten etter den andre. Og julestemningen stod virkelig i taket, da orkesteret dro i gang sin egen versjon av ”Driving home for christmas”, der Jan ”Putte” Teigen sang og viste den varierte vokalsiden Polarlys er i besittelse av.
Lørdag gikk turen oppover til Målselv, der det skulle spilles opp til julefest og sesongavslutning på Feriesenteret. Gutta opplevde en fantastisk mottakelse fra den nye driveren og hans dyktige ansatte, som bød på julegløgg og den deiligste julemat…nam,nam. Og med masse god julemat i magen, ble det liv i lokalet når julefesten kom i gang. Unge som gamle svingte seg til de sene nattetimer i vinterkledde Målselv, da Polarlys avsluttet sitt store premiere-år. Flere nye låter fra bandets eget reportoar ble fremført i helga, og de positive tilbakemeldingene gjør forventningene store til Polarlys’ plateslipp i februar neste år.
Polarlys takker arrangørene og det hærlige publikummet i Tjeldsund og Målselv, og gleder seg stort til å besøke dem igjen i 2010.