Polarlys m/Chatrin og Runaway
Øksneshallen 17. april 2010


STOR STEMNING I ØKSNESHALLEN DA SNART PLATEAKTUELLE POLARLYS, COUNTRYJENTA CHATRIN OG RUNAWAY SPILTE OPP TIL DANSEFEST.

Tross vulkanutbrudd som hindret Hans Petter Hansen i å rekke frem, og skikkelig nord-norsk ekstremvær, så ble dette en hyggelig kveld for alle de fremmøtte.

Polarlys "serverte" mange smakebiter fra sitt snart releaseklare debutalbum, som virkelig fikk fart i dansefotan til publikum. Gutta i bandet setter stor pris på den gode responsen og alle de gode tilbakemeldingene de mottar for sine nye melodier.

Countryjenta Chatrin som kom rett fra TV2s "Artistgalla" sist lørdag, overrasket stort da hun med sin særegne stemme fremførte mange av sine dansbare countryperler. Og med gutta i Polarlys i ryggen, så gav dette virkelig "grobunn" for en strålende fremtidig karriere for jenta. Gled dere til å høre mer fra henne.

Runaway leverte som vanlig taktfast og god dansemusikk. Og med guttas smittende humør på scenen, så bidro de til å gjøre kvelden fullkommen for de fremmøtte.

Kveldens høydepunkt kom når Arnfinn og Chatrin sang duettmelodien "Når ord ikke strekker til", fra Polarlys sin kommende plate.

Polarlys, Chatrin og Runaway vil neste helg spille på Målselvfossens "Danseweekend". Arrangøren legger da opp til dansemusikk fredag, lørdags formiddag og på kvelden, slik at gjestene skal få og føle skikkelig "festivalstemning" på denne helgen.

Hilsen Rino, Polarlys