Polarlys
Dansefestivalen i Sel
14.-16.07.2010


Polarlys ”skinte” og opplevde noen fantastiske dager i Sel.

Gutta i Polarlys fikk en overraskende og varm mottakelse når de på onsdag ankom festivalområdet i Sel. De sjarmerende ”krydderjentene” hadde virkelig forberedt seg til å ta imot gutta fra nord.

Polarlys skulle spille på torsdag og fredag, men gutta var ikke sene å trå til allerede på onsdagskvelden, da de ble spurt om å gjøre en opptreden i det sagnomsuste Tylden-teltet. Gutta ble snart varme i trøya, og det ble både allsang og dans på bordene etter vert som låtene ble fremført.

Torsdag formiddag var det spilling på ”Tunet” og eldrekonsert som stod først på programmet for Polarlys. Tunet fyltes opp med publikum og Polarlys sine plateaktuelle melodier ble mottatt med allsang og stor applaus. De ble 2 spillinger til i løpet av torsdagen på Tunet og enda en konsert i Tylden-teltet, før gutta avsluttet sin første dag i Sel.

Fredagen ble nok en begivenhetsrik dag på Polarlys. På formiddagen var gutta på torget i Otta ,for å få med seg konserten med Ole Ivars. Ole Ivars leverte til de grader en stor konsertopplevelse, der hele torget var fylt opp med publikum fra fjern og nær. Polarlys gleder seg til å få Ole Ivars nordover til høsten, der de skal spille i lag på Hansnes utenfor Tromsø, på Meyergården i Mo I Rana og på Hurtigrutens Hus på Stokmarknes.

På fredags ettermiddag spilte Polarlys igjen på Tunet, før en hyggelig opptreden i Lavvoen. Polarlys avsluttet sine opplevelsesrike dager på kvelden på et fullsatt ”Tunet”, før turen gikk til Tylden-teltet og deres avslutningskonsert i et overfylt og stemningsfullt telt.

Polarlys takker Øystein Ulen og hans fantastiske medarbeidere, Tylden & Co. og det hærlige publikummet, for noen utrolige og minnerike dager på Norges største dansefestival i vakre Sel.