Polarlys
Nordkynfestivalen i Mehamn
17.07.2010


Polarlys startet første dag av den ukes lange Nordkynfestivalen i Mehamn sist lørdag.

Og for et vær og for et fantastisk publikum, som gjorde dette til en gigantisk suksess for første dag av den 8.festivalen i rekken. Det var en varm mottakelse for Polarlys-gutta , som kom direkte flybåren fra dansefestivalen i Sel til vakre og idylliske Mehamn.

Gutta stod for undeholdningen til de sene nattetimer, og deres ferske debutalbum gikk unna som varmt hvetebrød i pausene. Og Polarlys-gutta tok seg selvfølgelig tid til å signere plater og prate med det hyggelige publikummet.

Polarlys sin nye mudikkvideo-hit "Herregud" måtte spilles hele 3 ganger i løpet av kvelden, etter krav fra det festglade publikummet. Og allsangen og latteren lot seg ikke vente, når bandets vokalist Arnfinn Johansen kjørte sceneshow og sprell til låta, sammen med resten av gutta i bandet.

Polarlys takker arrangøren og publikum for en opplevelsesrik kveld i Mehamn, og retter samtidig en stor takk til Topcoat for en meget god lyd og en flott rigg.

Nå tar Polarlys en velfortjent ferie etter noen særdeles opplevelsesrike festivaldager rundt om i landet. Gutta gleder seg nå til neste begivenhet i slutten av august, der de sammen med Steinar Engelbrektson Band, Frøya og countryjenta Chatrin, skal spille under Hurtigrutens Hus country og danseweekend på Stokmarknes.

Polarlys "skinner" sammen med sommersola, og ønsker alle en fortsatt deilig og opplevelsesrik sommer:)