Bilder fra 15. og 16 juni
da vi i Polarlys spilte i vakre FinnmarkDet ble ei opplevelsesrik helg da vi på torsdag i forrige kjørte fra Vesterålen og nordover til Alta og Havøysund. Midnattssola ledet vei til vakre Alta og vertskapet på hotellet tok godt i mot oss når vi ankom midt i natta. Vi spilte på fredag på Pernille på Rica Hotel Alta. Mye folk og stor stemning ble det etter vert utover fredagskvelden, og ekstra gledelig er det at Pernille nå skal satse videre med musikk i helgene igjen på Rica Hotel. Tusen takk til Kjetil og hans medarbeidere for et trivelig opphold og opptreden hos dem.

På lørdags morgen gikk turen nordover til idylliske Havøysund og årets store dansegalla i den flotte idrettshallen. Arrangøren Havøysund Skiklubb gav oss en fantastisk mottakelse og ikke minst mange hjelpende hender for å få på plass rigg og utstyr. Klokken 20.00 gikk startskuddet og hallen fyltes raskt opp med fest og danseglade fra fjern og nær når første tone lød utover hallen. Arrangøren var storfornøyd med at det endelig denne gang ble nesten utsolgt og fult hus. Vi i Polarlys takker Havøysund Skiklubb for oppdraget og ikke minst det gode vertskapet og den flotte rammen rundt deres arrangement. Ikke rart at det kommer så mange tilreisende til denne nydelige plassen ute i havgapet, når lista legges så høyt av arrangøren. Godt jobba og lykke til videre!

Nå gjenstår spillinger under Manndalen Fiskefestival i troms den 30. juni og festivalen på Sørøy i finnmark den 7.juli, før vi Polarlys-gutta tar en velfortjent sommerferie. Men første helga i august den 2,3 og 4 spiller vi opp igjen under Nord-Norsk Dansebandfestival i Målselv.

Følg oss og sjekk hvor vi skal spille på www.dbpolarlys.com
eller på vår facebook-side http://www.facebook.com/#!/pages/POLARLYS/78382036993

Med vennlig hilsen
Polarlys