NY SPENNENDE ARTIST HOS TYLDEN & CO.:  
 


REX RUDI – et band av kjøtt og blod

Rex Rudi er en trio med base i Oslo.
Bandet har eksistert siden 1998, og i sin nåværende
form siden mai 2000. 


Rex Rudi består av:
Thomas Støyva – trommer
Julius Lind – kontrabass
Rudi – vokal, gitar


Rex Rudi spiller en egenartet blanding av rockabilly og pønk,
med norske tekster.

Bandet har gjort mange spillejobber de siste årene. De fleste jobbene har vært i Oslo der bandet foreløpig har sine tilhengere, men Rex Rudi har også spilt i byer som Bergen, Trondheim og Haugesund, samt flere mindre steder. 

På scenen er Rex Rudi et svært energisk band som legger stor vekt på å oppnå kontakt med publikum. Bandet fungerer utmerket på små, intime scener.Plate i august
I august 2003 kommer Rex Rudi med albumet ”Kampens hete”, utgitt på Tylden & Co. Platen inneholder 12 typiske Rex Rudi-låter, spilt inn i BigBangs Grandsport Studio i Oslo og mixet i Nidaros Studio i Trondheim. Med seg på platen har bandet bl.a. munnspillfantomet Johan Harpman Klüwer, samt korjenter og blåsere.


Ikke et tegneserieband
Siden januar 2003 har Rex Rudi hatt sin egen tegneserie i bladet Nemi, utgitt av Egmont Serieforlaget. Til høsten kommer det et eget julehefte med Rex Rudi. Tegneserien tegnes av bandets vokalist og gitarist, Rudi. Men Rex Rudi vil presisere at de ikke er et tegneserieband, men et band som i tillegg til å uttrykke seg gjennom musikk også har fått muligheten til å formidle tanker og ideer gjennom tegneserieformatet. Å få et stempel som tulleband er den store skrekken for Rex Rudi, for de mener alvor med sin musikk!


Kontakt Rex Rudi for booking/info:

rexrudi@rexrudi.net