Sakarina på Færøyene

30. - 31. januar 2009

Etter signering av ny platekontrakt hos Tylden og studioarbeid med vårt nye kommende albums første låter, bar det på fredag av gårde til Færøyene. Der ble vi møtt av særdeles blide flyvertinner, som stelte godt med oss om bord flyet, slik at flytiden gikk ”flytende” raskt.

Når vi ankom Færøyene ble vi tatt godt i mot av arrangøren, som tok oss med på en hyggelig biltur til Torshavn, og der gikk turen videre til Færøysk Rikskringkasting, til et radiointervju med øyas radioreporter nr 1, Elis Poulsen. I radiostudioet spilte vi ”live” vår store hitt på øya, ”Lille Laila”, samt at vi gav dem en liten smakebit, fra vårt kommende album.

Etterpå gikk turen videre til byens koselige hotell Færøyar der vi skulle bo, og hotellet serverte oss en deilig biffmiddag med nokka attåt. Etter en lang og opplevelsesrik dag ,tok deler av bandet forholdsvis tidlig kveld, mens den yngre garde i bandet, ”smakte” litt mer på øyas spennende uteliv.

Lørdag startet med en omvisning på byen, der vi fikk oppleve øyas trendy butikker, og bandet fikk overrakt flotte gaver av arrangøren, fra en innholdsrik og spennende suvenirbutikk.

Og tradisjonen tro, så var også vi så heldig å bli innbyd til middag hos Hildur, som er sjefen for et av øyas buss-selskap, med nydelig innbakt torsk med forfriskende drikke til, på menyen. nam,nam…

Timene gikk, og vi nærmet oss turens store høydepunkt, opptreden i Torshavns idrettshall. Der fyltes hallen opp med fans og publikum, og vi ble tatt i mot med stormende applaus da vi entret scenen. ”Lille Laila” og flere av våre andre slagere, ble spilt opptil flere ganger for kvelden. Og etter 4 ekstranummer takket vi for oss klokken 03.30 på natta.

Vi takker arrangøren og våre venner på Færøyene, for en fantastisk opplevelse og gjestfrihet.
Håper vi snart får komme tilbake!

Mvh
Sakarina