Denne konkurransens fjes tilhører superprodusent Morten Nyhus, av Audun Tylden beskrevet som Norges svar på Phil Spector! (Godt er det å vite at henvisningen kun gjelder ferdigheter bak produksjons- spakene!) At Morten også var/er medlem i smått legendariske Katho, var det også mange som visste.

Men, som alltid i vår konkurranse, noen var helt utpå denne gangen også! Tore Halvorsen, Eigil Berg, Jan Rudolf Pettersen og Kjell Kr. Rike var blant forslagene!

Flere har vært elskverdige og skrevet flotte avhandlinger om Morten og hans karriere. Igjen presenterer vi 2 av dem her:

Arild Hansen fra Skien skrev:
Dette er den unge og dyktige trommeslageren i Katho, Morten Nyhus. Der han spilte sammen med Tore Halvorsen (Ole Ivars), Gard "Dutte" Christensen (Strøm siden 1986), Gunnar Engen og Steinar Storm Kristiansen. Den 23.03.1976 hadde Kahto en spillejobb i Fredrikstad - da begynte Gunnar Engen som bassist. Samme uke sluttet trommeslageren Alan Graves - mens de spilte på Ribo. Da begynte Hamargutten Morten Nyhus (mars 1976).
Morten fortsatte i Katho så lenge bandet eksisterte. Bildet av Morten er hentet fra coveret til LP-plata "Nærbilde".
I dag sitter en noe eldre, men like lovende Morten Nyhus bak spakene i Gjøvik Lydstudio (eid av Arild Berg - styreformann i Ole Ivars). Han er både lydtekniker og produsent på de fleste skivene som kommer ut på Tylden & Co.
Morten er en meget god lydmann/produsent og en svært hyggelig kar!

Line Helén Iversen fra Follebu skrev:
Morten er kjent både som en av medlemmene i det forhenværende danseorkesteret Katho hvor han såvidt jeg vet satt bak trommene, samt som en av Nordens fremste produsenter av dansebandplater. Han driver Gjøvik Lydstudio og står bakom en stor andel av dansebandplatene som er utgitt fra Tylden & Co siden 1992 og framover og produserte også en del dansebandplater på 80 tallet.

Aldeles fabelaktig!

Vant gjorde imidlertid:
Elling Breunig fra Orkanger
som altå har vunnet 5 CDer, etter eget ønske, fra vår rikholdige katalog. Vi gratulerer!

Ny konkurranse er igang fra vår åpningsside www.tylden.no.

Resultat av "Hvem er dette" #1 her.
Resultat av "Hvem er dette" #2 her.
Resultat av "Hvem er dette" #3 her.
Resultat av "Hvem er dette" #4 her.
Resultat av "Hvem er dette" #5 her.