Vi må tydligvis skjerpe oss. For det er ingen mening i at nesten alle, (OK, det var noen som bommet også denne gangen), skal kunne svaret! :-)

Svaret er selvsagt Arnstein Tungvåg, mangeårig vokalist i Dænsebændet, før det både det ene og det andre. Men det lar vi like gjerne noen av innsenderne få uttale seg om:

Arnfinn Opsand fra Fetsund skrev:
Dette ser ut som et ungdomsbilde av Arnstein Tungvåg i Dænsebændet. Jeg vil tro at bildet er fra tiden i Roland Todds.
Ellers hadde jo Arnstein en omflakkende tilværelse de første åra som musiker i grupper som Septic, Roland Todds,
Bruno m.Mai Britt Andersen, Snoopy Band, Torry Enghs, Ole Ivars og B-gjengen, før de kom på kassett som Dansebandet hass Arnstein ( på Totenschlager).
Muligens har Arnstein vært med i ennå flere orkestre også , men det er disse jeg husker i farta.
Forøvrig er det interresant å se hvor lik far sin sønnen Tommy ( Fryd & Gammen) var den gangen han spilte i Dixy og Arnstein på dette ungdomsbildet som trolig er tatt rundt 1975.
Det er dette med epler som stammer da!

Thomas Neraasen skrev følgende:
Arnstein har de siste 24 årene vært kjent som frontfiguren i Dænsebændet som i starten på 80 tallet het Dænsebændet hass Arnstein. Arnstein har tidligere fartstid fra bl.a Ole Ivars hvor han var vokalist en kort periode på slutten av 70-tallet, og han har også deltatt som gjesteartist på en av platene i den populære Frem fra Glemselen-serien på 80 tallet. Arnstein er bosatt i Snertingdal utenfor Gjøvik og er født i 1957, hans fulle navn er for øvrig Arnstein Johan Tungvåg, og han jobber så vidt jeg vet også som buss-sjåfør i busselskapet Snertingdal Auto.

Er det noen som trenger å vite mer om Arnstein, så ta kontakt med hovedpersonen selv. Er ikke sikker på om han har så mye å tilføye!!!

To "helt utpå" svar gikk på Lage Fosheim og Christer Sjögren. Innsendere av disse forslagene vil ikke få sine navn offentliggjort! Det får da være grenser!

Vinner av 5 fritt valgte CDer fra Tyldens katalog ble
Halvard Dyhre, 1592 Våler.
Og vi spretter korken igjen vi!

Da er det bare å oppsøke ny konkurranse og klemme til igjen.
(Bildet i den nye konkurransen er meget dårlig, og det med hensikt!)

Resultat av "Hvem er dette" #1 her.
Resultat av "Hvem er dette" #2 her.
Resultat av "Hvem er dette" #3 her.
Resultat av "Hvem er dette" #4 her.
Resultat av "Hvem er dette" #5 her.
Resultat av "Hvem er dette" #6 her.