Har sagt det før, og sier det igjen, dette nytter ikke! Blant ca. 50 svar, fant vi kun 2 som var helt feil. De var riktignok så til de grader feil, at en nærmest tvinges til å tro at det er rein fleip. For hva sier dere til forslag som Audun Tylden og Ted Gjärdestav? Vedkommende som foreslo Willhelm Kristoffersen var så absolutt inne på noe, men det holder jo ikke!

Svaret var selvsagt William Kristoffersen, mangeårig bassist, vokalist og komponist i Ole Ivars.
Igjen lar vi noen av bidragsyterne få ordet:

Thomas Neraasen fra Biri skrev:
William er fra Eidsvoll og er 53 år og har så vidt jeg vet vært medlem av Ole Ivars siden 1983. William har tre sønner og ei datter, hvorav Kim William nok er den mest kjente, som ser ut til å fortsette med å gå i sin fars fotspor. William må vel være en av de dyktigste låtskriverne vi har innen dansebandgenren og han har en så lang og spennende karriere bak seg at noen burde egentlig skrevet en biografi om denne mannen.

Knut Loe skrev følgende:
William Kristoffersen i Ole Ivars. Muligens er bildet fra ca. 1983, da William var fersk i Ole Ivars. Men pga. hårlengden kan det hende det er fra Ad Astra tiden hans. Vedr. Ad Astra, og hvis jeg ikke husker helt feil, spilte vel William der, sammen med Åges saksofonist, Bjørn Røstad.

Jan-Erik Nossum fra Eidsvoll skrev:
I konkurransen denne gangen ser vi WILLIAM KRISTOFFERSEN, som spiller bass og synger i Ole Ivars. William bor på Råholt i Eidsvoll. Tidligere spilte han bass og sang i Eidsvoll orkesteret Ad Astra. Han har også spilt til dans med sin far og sine brødre. Trompet i skolekorps har han også spilt. Han har også jobbet i sin fars musikkforretning Jan Williams på Eidsvoll. Kim William er William sin sønn, og også han synger dansebandmusikk.

Flere? Jada, her er Gunn Marit Jensen fra Finnsnes:
Denne gangen må det være William Kristoffersen. Gift med Pia og bor på Råholt i Eidsvoll. William har tre sønner; Kim William,Alexander og Sebastian,og en datter Nicoline. William er bassist og en av vokalistene og frontfigurene i Ole Ivars. Han er utdannet musikklærer fra Musikkhøyskolen og har til og med vært musikkskolerektor. William skriver det meste av det ole Ivars spiller inn på plate. I tillegg skriver han musikk for andre danseband. Han har vært med i Ole Ivars fra 1983.Bandet er inne i sitt 41 år og har oppnådd en rekke sukseer. Ole Ivars har klart å holde på sin popularitet i alle disse årene, og er i dag mer etterspurt enn noensinne.

Så noen "kvinnelige" vurderinger:
Det kan ikke være andre enn William Kristoffersen i Ole Ivars!!
Det ser man på glimtet i øyet - og hva med smilet???
(Kirsten Ellingsen, Birkeland)

Var ikke vanskelig å se at bilde er av William Kristoffersen på sine yngre dager:) Og ettersom at man kunne se raskt at det var William betyr vel det at han ikke har forandret seg så mye med årene:)
(Maya Lindstrøm, Rørvik)

Hei der, oppdaget nettopp konkuransen ders. Den er bra:
Det er William Kristoffersen fra Ole Ivars tror jeg. Kjekk som ung og han:-)
(Marita Olsen, Jevnaker)

Da skulle vel det meste være sagt om William også!!

Vinner av 5 fritt valgte CDer fra Tyldens katalog ble imidlertid
Irene Kristoffersen fra Hønefoss.
Og vi spretter korken igjen vi!

Da er det bare å oppsøke ny konkurranse og klemme til igjen.

Resultat av "Hvem er dette" #1 her.
Resultat av "Hvem er dette" #2 her.
Resultat av "Hvem er dette" #3 her.
Resultat av "Hvem er dette" #4 her.
Resultat av "Hvem er dette" #5 her.
Resultat av "Hvem er dette" #6 her.
Resultat av "Hvem er dette" #7 her.