Ja, da er vi eeeendelig klare med løsningen på vår 11. konkurranse i serien "Hvem er dette?"! Og som vanlig var det en mengde svar, og som vanlig var de aller fleste trygge på hvem det var!

Vedkommende var selvsagt Ivar Furulund (Furulunds), som har vært i dansemusikkens tjeneste i over 40 år! Akkurat som om det var noe nytt for dere...
Selvsagt vanket det noen feil svar denne gangen også, egentlig ganske mange faktisk! Som f.eks. Arne Benoni, Louis Jacoby, Steinar Engelbrektson, Jan Pettersen(H), Erik Forfod, Tore Halvorsen, Teddy Nelson, Stein Ingebrigtsen og Oddvar Sanne fra The Monn Keys! men det velger vi å se bort ifra, og går heller til noen av de beste og mest utfyllende riktige og svarene:

Merete Hesjedal fra Lyngdstad skrev:
Denne gangen er det bilde av IVAR FURULUND også kalt silver fox. Han er den som startet gruppa FURULUNDS for ca 42 år siden, i 1962. Furulunds er et av elitebandene i Norge med lengst fartstid innen dansemusikk..

Arnfinn Borge, Mysen skrev:
Det er Ivar Furulund (kallenavn Silver Fox) i Furulunds.
Han startet furulunds i 1962,for 44 år siden,og han fylte 60 år høsten 2004.For en tid tilbake så lå furulunds på 1 og 2 plass i 8 uker på dansetoppen i norge.og samtidig den gangen så var de på Dansetoppen i Danmark der de lå på 1 plass en periode. De har deltatt i Årets Dansbandmelodi i alle år, og kom lengst med låten "Den Eneste For Meg", som det ble en 4 plass på. De lå på Norsktoppen i 9 uker med låten "Tidlig Opp, Sent i Seng". Meget fint danseband med et stort spekter innen dansmusikk,og med frontfiguren Rune Engen som vokalist, som har en stemmeprakt som man må lete lenge etter innen dansemusikgrenen. Og der hvor furulunds spiller opp til dans blir det alltid fullt og et velykket arrangsement.

Barbro Abrahamsson fra Fjällbacka, Sverige skrev:
Jag tror att bilden visar Ivar Furulund i Furulunds orkester. Ivar är en duktig dragspelare tycker jag, och hans vita dragspel har ett fantastiskt fint ljud. Lyssnar gärna till Furulunds både "live" och på CD-skiva. Hoppas på tur gör:
Barbro

Arnfinn Neraasen fra Biri skrev:
Ivar kommer fra Saksumdal like ved Lillehammer og har vært sjefen bakom Furulunds orkester siden starten tidlig på 60 tallet. Populært blir han kalt Silver Fox og han spiller trekkspill i Furulunds så det gyver etter. Han rundet 60 år i 2004, men er ”still going strong” og holder forhåpentligvis på en del år til…

Som sagt før: Man lærer mye av disse konkurransene! Takk igjen til samtlige!

Vinner av 5 fritt valgte CDer fra Tyldens katalog ble
Joar Hauknes, 7194 Brandsfjord.


Da er det bare å oppsøke ny konkurranse på www.tylden.no og klemme til igjen.

Resultat av "Hvem er dette" # 1 her.
Resultat av "Hvem er dette" # 2 her.
Resultat av "Hvem er dette" # 3 her.
Resultat av "Hvem er dette" # 4 her.
Resultat av "Hvem er dette" # 5 her.
Resultat av "Hvem er dette" # 6 her.
Resultat av "Hvem er dette" # 7 her.
Resultat av "Hvem er dette" # 8 her.
Resultat av "Hvem er dette" # 9 her.
Resultat av "Hvem er dette" #10 her.