Konkurranse #13
 
Denne gangen sier redaktøren seg særdeles imponert over deltagernes igjenkjennelsesegenskaper! For joda, selvsagt var det mannen med de aller sterkeste bånd til Tylden & Co. som var vår 13. deltager, nemlig "The Man himself" Audun Tylden. Bildet er hentet fra Jonas Fjeld Bands LP "The Tennessee Tapes" fra 1977.

Vi har mottatt en rekke svar, og de aller fleste har hatt full kontroll på denne konkurransens deltager, som attpå til fikk en særdeles lang fartstid som deltager nummer 13!

Selvsagt kom det inn en del feilbesvarelser også denne gang, som f.eks. Øystein Sunde, Arne Bendiksen, Terje Fjærn, Rune Tollefsen, Terje Tysland, Joar Petter Holmsve og Ragnar Olsen. Men alt i alt altså imponerende!

Her noen av de mer utfyllende svarene:

Ole Anders Ferager fra Røros skrev:
Jeg tror det må være sjefen sjøl, 'n Audun. Han har det samme glimtet, men i noe mindre format :-)

Thomas Neraasen, Biri skrev:
Svaret på konkurranse nr 13 må være en ganske ung og frisk utgave av AUDUN TYLDEN.
Det er vel unødvendig å komme med noen detaljert informasjon om denne karen, kan vel kort og godt si at han er blitt nærmest en kultfigur innen norsk platebransje, og han tør å gjøre det som ingen andre platedirektørerer nesten ikke tør ofre en tanke en gang, nemlig å satse på folkelig musikk og danseband. Norges dansebandmiljø har mest av alt Audun å takke for at dansebandmusikken nå i 2006 faktisk er blitt mer stueren i Norge enn i opphavslandet Sverige og at danseband er blitt synonymt med god butikk og høye publikumstall på så vel dansegallaer som festivaler. Uten Audun Tylden hadde dette aldri skjedd, så takk Audun, for alt du gjør for norsk dansebandbransje. Måtte du hedres med en St.Olav eller lignende snart, det hadde jammen vært på sin plass...

Jan Erik Nossum fra Eidsvoll melder følgende:
Denne gangen tror jeg vi ser et bilde av sjefen selv. Nemlig AUDUN TYLDEN. Han driver Tylden & Co, et av de beste plateselskapene som finnes. Selskapet som har de beste norske artistene i sin stall. Audun Tylden har vært i bransjen i mange år. Han er også med i en artig video med Ole Ivars.

Takk igjen til samtlige! Da er det endelig bare en ting å gjøre - kast dere over vår nye utfordring!

Vinner av 5 fritt valgte CDer fra Tyldens katalog ble
Barbro Holen fra Skoppum!


Da er det bare å oppsøke ny konkurranse på www.tylden.no og klemme til igjen.

Resultat av "Hvem er dette" # 1 her.
Resultat av "Hvem er dette" # 2 her.
Resultat av "Hvem er dette" # 3 her.
Resultat av "Hvem er dette" # 4 her.
Resultat av "Hvem er dette" # 5 her.
Resultat av "Hvem er dette" # 6 her.
Resultat av "Hvem er dette" # 7 her.
Resultat av "Hvem er dette" # 8 her.
Resultat av "Hvem er dette" # 9 her.
Resultat av "Hvem er dette" #10 her.
Resultat av "Hvem er dette" #11 her.
Resultat av "Hvem er dette" #12 her.