Konkurranse #25
 
Da er konkurranse nummer 25 avsluttet, og mengden av svar beviser det vi visste, at denne konkurransens fjes innehas av en svært populær kar. Mannen vi skulle fram til var naturligvis Steinar Engelbrektson, mannen med sitt eget suksessrike, countryinspirerte danseband.

Her noen beskrivelser av Steinar:

Stian Nilsen fra Alta:
Personen du leter etter i konkurransen nr. 25, heter Steinar Engelbrektson. Steinar er vokalist og trakterer trekkspill i sitt eget band; Steinar Engelbrektson band som han startet i 1996.
Engelbrekston har sitt opphav i Sogn Og Fjordane.

Sverre Lyngås fra Ramnes skriver:
Prøver på nytt, og denne gangen mener jeg at det er Steinar Engelbrektson, vokalist og trekkspiller i Steinar Engelbrektson Band, fra Rygg i Sandane. Steinar er også en flittig bidragsyter både som komponist og tekstforfatter. Bandet hans har gitt ut 4 CD´er, hvorav tre er på Tylden & Co. Best kjent (farlig å si) er vel Steinar for vokalen ”På grunn av bagateller” som er en gjenganger i ”Dansefotjukebox” på NRK på lørdagskveldene. Steinar prøvde seg også for første gang på en duett med Guro Håvik i Guro Håvik Band, med melodien ”Mens ej kan”, og som også har blitt en gjenganger på NRK. Videoen til låten er spilt inn på Volda Bygdetun, og som gir en flott ramme rundt den flotte låten, som ikke bare er med Guro´s band, men også på Steinars foreløpige siste plate ”Rabalder”.

Herulf Olsen fra Drammen:
Bilde er av Steinar Engelbrektson. DET ER ET AV DE BESTE ORKESTRE VI HAR FOR TIDEN I NORGE. Han har mange fine sanger med sitt store trekkspill.

Tage Aaseth fra Kjeller har også denne gang sitt å si:
Dette er Steinar Engelbrektson i Steinar Engelbrektson Band. Hjemsted: Rygg, Sandane. Vokalist, skriver både tekster og melodier, og er mannen med trekkspillet. Dette er Dansemusikk & Country av høy kvalitet. De har til nå gitt ut 4 cd'er. Den siste nå i sommer, med navnet "Rabalder". På denne finner dere bl.a. den nydelig melodien "Mens ej kan", som han synger sammen med Guro Håvik.
"På grunn av bagateller" er en låt de fleste har fått med seg vill jeg tro. I dette bandet har de også en utmerket sologitarist, med navnet Hans-Christian Humberset, hør bare på "Fenderbender".

Vi avslutter med Alf Einar Kvalavåg fra Førresfjorden:
Denne gangen skal vi fram til Steinar Engelbrektson i Steinar Engelbrektson Band. Frontfiguren, vokalisten og trekkspilleren frå Vestlandet.
De er Tylden aktuell med Rabalder som kom ut i sommar.
Steinar Engelbrektson er i tillegg til musikken godt kjent for sin hatt. Skal visst nok ha solgt en tilinntekt for et veledig formål for 8.000 kr. Redaktøren takker igjen for god underholdning og innholdsrike kommentarer, og ønsker umiddelbart velkommen til ny konkurranse!

Vinnere av 5 fritt valgte CDer fra Tyldens katalog ble
Sverre Lyngås fra Ramnes.


Da er det bare å oppsøke ny konkurranse på www.tylden.no og klemme til igjen - lykke til!

Resultat av "Hvem er dette" # 1 her.
Resultat av "Hvem er dette" # 2 her.
Resultat av "Hvem er dette" # 3 her.
Resultat av "Hvem er dette" # 4 her.
Resultat av "Hvem er dette" # 5 her.
Resultat av "Hvem er dette" # 6 her.
Resultat av "Hvem er dette" # 7 her.
Resultat av "Hvem er dette" # 8 her.
Resultat av "Hvem er dette" # 9 her.
Resultat av "Hvem er dette" #10 her.
Resultat av "Hvem er dette" #11 her.
Resultat av "Hvem er dette" #12 her.
Resultat av "Hvem er dette" #13 her.
Resultat av "Hvem er dette" #14 her.
Resultat av "Hvem er dette" #15 her.
Resultat av "Hvem er dette" #16 her.
Resultat av "Hvem er dette" #17 her.
Resultat av "Hvem er dette" #18 her.
Resultat av "Hvem er dette" #19 her.
Resultat av "Hvem er dette" #20 her.
Resultat av "Hvem er dette" #21 her.
Resultat av "Hvem er dette" #22 her.
Resultat av "Hvem er dette" #23 her.
Resultat av "Hvem er dette" #24 her.