Konkurranse #29
 
Så er konkurranse nummer 29 endelig avsluttet, og vi fikk inn en rekke kvalifiserte, og noen rørende svar. Selvsagt var vi på jakt etter dansbanddronningen, sjarmtrollet og gullstrupen
Anne Nørdsti .
Sjelden at treffprosenter er så høy som i dette tilfellet, siden kun en svarte feil (forsøkte seg med Benedicte Adrian!)

Redaktøren gir ordet til deltagerne -
her noen gode beskrivelser av Anne:

Sverre Lyngås fra Ramnes:
Hei igjen!
Denne gangen er det den sprudlende sangfuglen fra Tynset/Alvdal, Anne Nørdsti, dere skal fram til. Anne, som har fire solo-album bak seg, noen singler, deriblant olfloka som hun synger så fint sammen med Tommy Michaelsen (ex Picasso) og så har hun sluppet et par singler med Kolbus hvor hun var vokalist. "Livlig på låven" var en kjempegøyal utgivelse da den både ble lansert på CD og på DVD, så for de som ikke får anledning til å oppleve Anne "live" men har måttet nøye seg med dansbandsjukeboxen på NRK (forøvrig et fint initiativ) fikk her muligheten til å oppleve Anne på mer humane tider dersom de ønsket det.

Kenneth Lundsæter fra Elverum:
Hei
Dette er Anne Nørdsti, kommer fra Alvdal og bor på Stange, har gitt ut 4 plater og er på vei med sin 5 i løpet av året. var tidligere vokalist i Kolbus.

Atle e. Nilsen fra Sandnessjøen:
Svaret er jo selvfølgelig Anne Nørdsti … og hvor skal man begynne hvis man skal si noe om denne helt helt spesielle jenta..??
At hun startet sin karriere i dansebandet Kolbus før hun heldigvis startet eget band og egen ”karriere”, at hun har gitt ut flere suksessfulle CDer, at hun har vunnet spellemann og gullsko eller at hun har ligget uttallige uker på danstoppen i sverige --- dette er noe som de fleste dansebandinteresserte vet, så mye mer interessant er det å snakke om mennesket Anne… fantastisk flott, mennesklig, real, jordnær – kort sagt det mest fantastisk flotte mennesket vår herre noen gang har skapt – kunne bare alle være som henne. Alle som har vært tilstede ved en av hennes dansegallaer vet at ingen danseaftener blir det samme igjen – hun har en karma og utstråling som bare er helt unik.
Skulle bare ønske at hennes managment greide å få henne enda mer ut i rampelyset slik at hele Norges befolkning ble kjent med denne fantastiske artisten – det norske folk fortjener det og Anne i særklasse fortjener det. Få henne med på program som ”Beat for Beat” på NRK og med i Melodi Grand Prix. :-)
Med vennlig dansebandhilsen fra Atle E.

Mona Olsen fra Rakkestad skriver:
Det er bare en dame som har dette flotte smilet og det er ANNE NØRDSTI. Hun ble født 19 juni i 1977 og begynte å synge i kor som 4 åring. har vært frontfigur i Kolbus orkester før hun begynte sin solokarriere. Hennes første soloplate var Bygdeliv som kom i september 2004 og solgte til gull på 9 mnd. Siden har det bare gått oppover for denne damen.

Knut Sandvik fra Farstad skriver:
Hei! svar påkonkurranse nr 29 er Gullstrupen fra Alvdal Anne Nørdsti. Hvis noen bommer på denne, så må vedkommende skaffe seg hvit stokk eller så er vedkommende ordentlig Heavy Metall fan. Hehe. Dansebanddronnina er umulig å ta feil av hadde vært et skolebildet eller no, så kunne det vært verre.

Thomas Neraasen fra Biri skriver:
Svaret på konkurranse #29 er ANNE NØRDSTI, vår ukronede dansebanddronning, oppfostra musikalsk i Kolbus orkester av Jon Øyvind Kolbu før hun forlot skuta i 2004 til fordel for en solokarriere som skulle vise seg å bli mye større enn noen kunne tenke seg på forhånd. Ekte Alvdalsjente, men for tiden bosatt like utenfor Hamar. Egentlig er hun lærerinne, men den karrieren ble lagt på hylla da det begynte å ta av for fullt på musikkfronten. Har også vært gjesteartist på den suksessrike plateserien Frem fra Glemselen i 2002. Stort mer er det ikke å si om denne sprudlende og jordnære bondejenta fra Kjell Aukrusts hjembygd.....

Redaktøren takker igjen for god underholdning og gleder seg like godt til nye utfordringer!

Vinnere av 5 fritt valgte CDer fra Tyldens katalog ble
Liv Ingrid Stenerud fra Åsvang.


Da er det bare å oppsøke ny konkurranse på www.tylden.no og klemme til igjen - lykke til!

Resultat av "Hvem er dette" # 1 her.
Resultat av "Hvem er dette" # 2 her.
Resultat av "Hvem er dette" # 3 her.
Resultat av "Hvem er dette" # 4 her.
Resultat av "Hvem er dette" # 5 her.
Resultat av "Hvem er dette" # 6 her.
Resultat av "Hvem er dette" # 7 her.
Resultat av "Hvem er dette" # 8 her.
Resultat av "Hvem er dette" # 9 her.
Resultat av "Hvem er dette" #10 her.
Resultat av "Hvem er dette" #11 her.
Resultat av "Hvem er dette" #12 her.
Resultat av "Hvem er dette" #13 her.
Resultat av "Hvem er dette" #14 her.
Resultat av "Hvem er dette" #15 her.
Resultat av "Hvem er dette" #16 her.
Resultat av "Hvem er dette" #17 her.
Resultat av "Hvem er dette" #18 her.
Resultat av "Hvem er dette" #19 her.
Resultat av "Hvem er dette" #20 her.
Resultat av "Hvem er dette" #21 her.
Resultat av "Hvem er dette" #22 her.
Resultat av "Hvem er dette" #23 her.
Resultat av "Hvem er dette" #24 her.
Resultat av "Hvem er dette" #25 her.
Resultat av "Hvem er dette" #26 her.
Resultat av "Hvem er dette" #27 her.
Resultat av "Hvem er dette" #28 her.