TYLDEN TIL KVARTFINALE I FOTBALLCUPEN 2002
Oslo, 17. november 2002

Platebransjens årlige fotballcup ble avholdt i Valhall lørdag 16. november. Tyldens staute fotballag havnet etter trekningen i det som ble kalt dødens gruppe, nemlig gruppe 2, som foruten Tylden bestod av Platekompaniet, Warner Music og Sony Music.

I den første kampen – mot Platekompaniet, ledet sistnevnte 2-0 ved halvtid. Men etter spektakulære scoringer av Herman Botvid Ohlsson og Kjetil Ostling (den siste etter en batalje i kampens sluttsekunder), endte oppgjøret 2-2.

Neste kamp var mot Warner Music, - det ble en knokkelkamp som til slutt endte med tomålstap 0-2. Våre gutter (og ikke minst jenter) slåss heroisk, og kunne med litt mer flaks spilt jevnt mot dem.

Siste kamp i innledende runder var mot Sony Music, og her var utgangspunktet klart: Med en klar seier så ville vi etter all sannsynlighet gå videre til kvartfinale.

Dermed begynte et veritabelt stormløp mot det multinasjonale målet. Både Bob Dylan, Bruce Springsteen og Leonard Cohen ville nok vært både duknakket og hoderystende, hadde de vært til stede under kampen og sett plateselskapet sitt bli spilt skjorta av. Det hele endte til slutt med 7-0 til Tylden, etter scoringer av Thomas Huse (2), Herman Botvid Ohlsson (2), Bjørn Arve Lie, Øyvind Sauarlia Og Kjetil Ostling.

I kvartfinalen møtte Tylden de siste tre års vinnere, EMI Music. Det endte med et knepent tap (2-1), og det syntes nok alle var like greit, slik at man kunne komme i gang med banketten.

Banketten begynte som vanlig på Olympen Restaurant på Grønland. Så vidt vi vet fortsetter den ennå. Derfor en man noe usikre på hvem som vant til slutt.


Bildene finner du her!