Norsk Utflukt: det blå arret
 
Mange har ventet lenge på denne platen.
Norsk Utflukt har holdt det gående i 10 år, uten å direkte bombardere sine tilhengere med plateutgivelser.

Dette er deres tredje, og verdt ventetiden. Et knippe fortellinger; dels bisarre, svarte med skjeve smil - bundet sammen i en musikalsk innpakning av blues, ballader, pop og rock.

Så er jo dette herrer med mangfoldige talenter:

Kåre Virud har vært tilstede i norsk blues alltid - vi nevner bare her årets Spellemann-nominasjon for liveplata I Teatret. Kåre synger og spiller gitar.

Lars Saabye Christensen sysler med ord som noen ganger blir svære bøker som får mange priser, andre ganger tekster til Norsk Utflukt. Lars snakker tekstene sine.

Baard Slagsvold, en av tre norske kinesere, også kjent som produsent, spiller bass av ymse størrelser, sitt hovedinstrument piano og keyboards.

Tore Wildhauer har både trommer og en del annet som han lager rytmer med, både i Norsk Utflukt og sammen med en rekke andre artister - deriblant Jørn Hoel og Steinar Albrigtsen.

I tillegg har Hamlet Pedersen, Alfred Janson, Mathias Eick, Trude Eick, Øyvind Brække, Espen Fjelle, Bugge Wesseltoft og Josten Forsberg bidratt musikalsk.

Produsentansvar for det blå arret har Virud og Slagsvold, det meste er spilt inn hos Per Sveinson i Fagerborg Studio, mens Bugge Wesseltoft/Studio 1/Bugges Room har tatt hånd om Tida som går og 404 m.o.h.

Mars 2002
Tylden & Co. AS

Tlf.: 22 22 11 60 Fax: 22 22 11 65 Email: anne@tylden.no