Til Tylden & Co.s åpningsside. OLE IVARS
HELDIGGRISER
Forstørr cover.
  Release september 2004 (GTACD 8258)  
01. HELDIGGRISEN (William Kristoffersen) 2:44
02. DET VAR NOE VED DEG (William Kristoffersen) 3:32
03. JE HAR SLUTTA Å DREKKE BRENN'VIN (William Kristoffersen) 3:17
04. EI SØSTER TEL STOREBROR(Nicolines sang)
     (William Kristoffersen)
3:37
05. HEN VART DET TA TIDA VÅR (William Kristoffersen) 3:13
06. SÅ VIDT DU VET (William Kristoffersen) 3:23
07. MISUNNELIG PÅ SOLA (William Kristoffersen) 4:15
08. ROMEDALSROCK(Instrumental) (William Kristoffersen) 2:45
09. DUMMINGER MED ÆRLIG ARBE' (William Kristoffersen) 3:00
10. FORELSKA I DEG (William Kristoffersen) 3:22
11. REGNINGSBUNKEN (William Kristoffersen) 3:02
12. GJENNOMSNITTSKAR (William Kristoffersen) 3:20
13. MJØSAS HVITE SVANE(Instrumental) (William Kristoffersen) 3:30
14. THE IRISHMAN RYAN (William Kristoffersen) 3:42
15. KAN DU TENKE DEG NO' BEDRE (William Kristoffersen) 2:41


Ole Ødegård: keyboards
Arne Willy Foss: altsax, tenorsax, barytonsax, fløyte, klarinett. Solist spor 13.
Arild Engh: trommer, rytmeinstrumenter
William Kristoffersen: sang (4,6,11,14), kor, bass
Tore Halvorsen: sang (1,2,3,5,7,9,10,12,15), kor, akustisk gitar
Bjørn Elvestad: gitarer, trekkspill, orgel, fele, mandolin, kor. Solist spor 8.

Gjesteartist på spor 3: Viggo Sandvik

Blåsearrangement og harmonisering er skrevet av William Kristoffersen
De øvrige arrangementene er skrevet av Bjørn Elvestad

Innspilt i Gjøvik Lydstudio, februar-juli 2004
Tekniker: Morten Nyhus
Produsert av Morten Nyhus og Ole Ivars for Tylden & Co. AS

(P) & © 2004 Tylden & Co. AS

Du holder Ole Ivars – produksjon nr. 35 i hånden og vi takker deg for at du har kjøpt cd’en. Det er alltid mange som bør takkes da en cd er ferdig. Alle på Tylden & Co, plateselskapet vårt, gjør en flott jobb for oss. Det samme gjør de som jobber på Bare Bra Musikk, (salgsapparatet). Vi retter derfor en stor takk til Audun Tylden, Anne Kjelkenes, Ingeborg og Mari Srømsæther, Tom Hovde, Espen Solli, Øyvind Sauarlia, Leif Hemmingsen og Jonny Moen. Elin Huse skal selvfølgelig også ha sin heder.

Morten Nyhus, sjefen i Gjøvik Lydstudio og vår gode venn, er alltid en flott kar å jobbe med. Han er gull verdt ! Takk igjen, Morten !

Musikkinstrumentene er viktige og vi har valgt Yamaha Scandinavia avd. Norge som vår leverandør av instrumenter. Takk til Susann og alle andre på Yamaha. Dere er en samarbeidsvillig, trivelig gjeng.

RBG har laget platecoverene våre i mange år. Dette du nå har i hånden er intet unntak. Roar, Solvor og Tone-Lise er profesjonelle til fingerspissene. Vi takker nok en gang !

Ole Ivars reiser rundt med bussen full med lyd og lys. PA-anlegget vårt er av ypperste kvalitet . Det har vi skaffet oss på Scandec Systemer. Takk til Håkon og de andre. Lyset har vi kjøpt av Micke og Kalle på Slagverkskompaniet i Karlstad.

Ole Ivars har alltid lagt vekt på å ha pene sceneantrekk . I de tre siste årene har vi fått skreddersydd våre klær hos Pillori på Råholt i Eidsvoll. Kåre Sandholt, sjefen, er meget positiv og ordner alle slags klær til alle . Mange takk, Kåre !

Arild Berg er styreformann i Ole Ivars AS. I tillegg eier han dette flotte studioet som heter Gjøvik Lydstudio. Du har vært en viktig mann for oss i mange år, Arild. Tusen takk til deg !

Vi har også store behov for overnatting når vi farer omkring i landet. Vi takker alle hotellansatte som har vært hyggelige mot oss hvor det enn måtte være. Vi kan imidlertid ikke komme unna å takke spesielt til Rica Hotell Hamar og Quality Grand Hotell på Gjøvik.

Det er to menn som ikke er nevnt så alt for ofte. Egentlig er de like viktige som de andre 6 medlemmene i Ole Ivars. Den ene er Inge Wang. Han kjører bussen ti l Ole Ivars flere tusen mil i året. I tillegg til at han er en god sjåfør, er han ansvarlig for scenelyset, og Inge har alltid et smil på lager. Den andre av de ” nesten skjulte” medlemmene i bandet er Sven Erik Olsen. Vi klarer oss ikke noe særlig godt uten Sven Erik. Han er sjef for hele utstyret som må til for at Ole Ivars skal låte, og kjører lyden hver kveld. Sven Erik har vært vår faste mann bak mikseren i årevis. Han er utrolig flink og positiv. Takk til der begge, Inge og Sven Erik.

Vi må heller ikke glemme Ole Wang, (Inges pappa). Som sønnen er han involvert i bussen vår, men han kjører ikke. Han passer på å holde den ren og fin i mellom ”slagene”. Hjertelig takk for jobben du gjør, Ole !

Så, sist, men ikke minst, som det heter. Vi må alltid ta med våre familier og venner når vi skal takke, og vi gjør det med stor glede. Det er dere som backer oss opp bestandig. Uten positive innstillinger fra dere og støtte i alle sammenhenger hadde det vært vanskelig å drive Ole Ivars. Dere kan aldri takkes nok. Tusen og atter tusen ganger takk !

Vi håper samtlige er fornøyde med vår nye CD.

Hilsen OLE IVARS

Til toppen av siden.