FOX 'N' FRIENDS:
VALGFLESK
PROMO CD-single
Katalognr.: GTAS 241
Release 17.08.2009
01. VALGFLESK (Leif Roar Øyås/Tor Arne Hansen)
2:30

Forlag: Norwegian Songs

Produsent: Bård Svendsen
Tekniker: Jarl Ivar Andresen

(P) & (C) 2009 Tylden & Co.

Til saken - det dreier seg om valg og valgflesk

Splitter ny CD-single er ute nå - utgitt fra Tylden & Co med "Fox`n`Friends" logo! Leif Roar Øyås og Tor Arne Hansen sparker både til høyre og venstre i disse valgtider med koselig gladjazz-komp og med tekst i humorens tegn.

Fra Presseskriv:
Leif Roar Øyås sammen med en håndfull musikanter i studio - det blir det gjerne noe av. Denne gangen satser guttene på en politisk karriere, for det dreier seg om forestående valg. Leif Roar har valgt å skrive teksten til den nye sangen som heter "Valgflesk" i humorens tegn. Det sendes noen stikk både til høyre og venstre, og i det store og hele er det en betraktning rundt den politiske ståa vi kan kose oss med nå når valgkampen setter inn for fullt. Melodien er signert Leif Roar Øyås og Tor Arne Hansen. Begge hjemmehørende i Red Fox som for tiden er varme med CD-albumet "Hallo igjen" - og har varmet oss andre med låter som "Sola kjæm" og "Vente på dæ" en stund nå.

"Valgflesk" - radiosingle derimot, gis ut under artistnavnet Fox`n`Friends. Dette artistnavnet var sist tatt i bruk i 1992 - ved utgivelse av musikkasetten "Gla`musikk".

I 2007 ga bandet oss låten "Frøken Penicillin" til CD`en Grisefest - den var også planlagt utgitt med Fox`n`Friends-logo, men endte med Red Fox-benevnelse i stedet. Likheten finner vi i den musikalske drakten. Som med "Frøken Penicillin" er det også denne gangen valgt et gla-jazz arrangement som kler teksten perfekt. Så når det politiske valg-kaoset starter om noen dager er det meste allerede sakt i melodien "Valgflesk".

Innspillt i SunKing Studios i Trondheim med Bård Svendsen som produsent og Jarl Ivar Andresen som studioteknisk ansvarlig.