ODD BØRRETZEN OG LARS MARTIN MYHRE
HAR FULLFØRT TRIOLOGIEN SOM BEGYNTE MED
"NOEN GANGER ER DET ALL RIGHT"

14. OKTOBER 2002 KOM
KELNER!

Noen ganger er det all right Klikk på cover for større utgave. Vintersang
     


Høsten 1995 kom "Noen Ganger Er Det All Right", Odd Børretzen og Lars Martin Myhres CD som etter hvert ble folkeeie, som lå over ett år på VG-lista, og som solgte nærmere 150.000 eksemplarer.

Høsten 1997 kom andre del i trilogien, "Vintersang", som også har solgt godt over 100.000 og fikk panegyriske anmeldelser av en samlet presse.

Nå er Odd Børretzen blitt 76 år gammel, hans partner Lars Martin Myhre fyller 50 om ikke så altfor mange år, og de har spilt inn det som definitivt er deres siste plate.

Den har fått tittelen "Kelner!" med undertittelen Adamtzens 3. sang. (De to foregående platene har hatt henholdsvis Adamtzens 1. og 2. sang.) Dette er det siste kapitlet i de to herrenes underfundige trilogi, og det er vel ingen grunn i verden til ikke å finne ut hvordan det egentlig går til slutt?

Bortsett fra duoens kuriøse tolkning av Bob Marley’s Is This Love, som var en radioslager for halvannet år siden, er alt stoffet på platen flunkende nytt. Noe av det har riktignok vært fremført på Vossa-jazz, men det var nettopp den fremføringen som fikk pressen til å ta frem de store overskriften: Dette stoffetgies ut på plate!! (På det tidspunkt var Børretzen ikke sikker på om han ville fullføre trilogien.)

D-dag var mandag 14. oktober – da kom platen. Uken etterpå var det konsert på
Rockefeller i Oslo, nærmere bestemt fredag 25. oktober.

De gode anmeldelsene av "Kelner!" står i kø - se bare:

ODD BØRRETZEN & LARS MARTIN MYHRE
KELNER!
GTACD 8190